miercuri, 29 aprilie 2009

Militarii pensionaţi îşi pot primi pensiile şi pe carduri Banca Transilvania

Pensionarii din evidenţa Casei de Pensii a Ministerului Apărării Naţionale (MApN) îşi vor putea primi pensiile şi pe carduri emise de Banca Transilvania, de tip Visa Electron, începând cu 1 octombrie, conform unui comunicat trimis, miercuri, de bancă.

Banca Transilvania este a doua bancă de pe piaţă care anunţă că militarii pensionaţi îşi pot primi pensiile pe carduri proprii, după Banca Comercială Carpatica (BCC).

Pensionarii trebuie să deţină un cont curent la Banca Transilvania pentru a beneficia de carduri, pe care şi-l pot deschide la orice unitate teritorială a băncii.

"Am încheiat parteneriatul la cererea clienţilor noştri.

Foarte multe persoane - foste cadre militare - au solicitat în ultimul timp virarea pensiilor pe card
", a declarat directorul executiv al băncii, Gabriela Nistor.

Banca nu percepe comision la deschiderea contului de card curent, la emiterea cardului sau la administrarea
şi operaţiunile efectuate prin intermediul cardului.

Cardul Visa
Electron, în lei, poate fi folosit în ţară, unde este afişată sigla Visa sau Visa Electron, şi permite acces direct la conturile proprii.

Prin intermediul cardului, se pot plăti, fără comision, de la bancomatele Băncii Transilvania, facturile la Orange, Vodafone, Zapp, Electrica Transilvania Sud, Electrica Transilvania Nord, Electrica Muntenia Sud, ApaServ Satu Mare
. Clienţii pot, de asemenea, tot fără comision, să-şi modifice codul PIN, direct de la bancomatele Băncii Transilvania.
Banca Transilvania are o reţea de 520 de unităţi, aproximativ 750 de bancomate şi 10.000 de aparate pentru plata cu cardul la comercianţă (POS). La jumătatea acestui an, Banca Transilvania gestiona active de 15,8 miliarde lei (4,3 miliarde euro
).

Niciun comentariu: