vineri, 20 martie 2009

Olympus - camera cu zoom optic 20x

Olympus SP-570 UZ este prima camera compacta cu un zoom optic 20x.

Categoria camerelor ultra zoom are un nou lider, Olympus SP-570 UZ, care vine cu un zoom optic 20x, echivalentul unui obiectiv de 26-520 mm la un SLR pe 35 mm, si o rezolutie de 10 Mpixeli.

Automat, camera include stabilizare de imagine, prin tehnologia proprietara Olympus, Dual Image Stabilisation, care permite realizarea de imagini foarte clare chiar si la viteze mai lente ale shutter-ului.

Pe langa modul full automatic de functionare, camera mai ofera si modurile Aperture priority, Shutter priority, precum si manual. In total
exista 23 de moduri automate programate pentru cele mai variate situatii, de la “Candle-lit” la “Fireworks”. In modul de shooting secvential, camera olympus poate inregistra pana la 15 cadre pe secunda.

SP-570 UZ are de asemenea 6 moduri de focus, Single AF, Face Detection AF, Predictive AF, Manual Focus, Macro si Super Macro. In Super Macro, camera poate fi folosita la doar 1 cm distanta de subiect. Camera mai ofera 3 moduri de metering, multi-area, centrat si spot, si are un range de sensibilitate intre 50 si 3200 ISO.

Printre celelalte componente
se numara un ecran LCD de 2,7″, flash incorporat, plus
suport pentru blitz extern. Camera include si alte tehnologii devenite obisnuite la Olympus, precum BrightCapture Technology, Face Detection Technology si Shadow Adjustment Technology.

Olympus SP-570 UZ va fi disponibila din luna martie, la un pret de 500 $ (in Statele Unite).

Niciun comentariu: