vineri, 20 martie 2009

Aparitie misterioasa pe Marte

Descoperire de senzatie facuta de robotul Spirit, trimis de NASA intr-o misiune de trei luni de explorare a planetei Marte. Pe Planeta Rosie sunt forme de viata
! Potrivit "The Sun", capturile facute la 100 milioane de mile de Pamant atesta, in locul identificat de specialisti drept Craterul lui Gusev, prezenta unei creaturi, cu forme foarte asemanatoare cu cele ale unei maimute.
Minuscula fotografie arata o vietate neidentificata, coborand agale de pe un mic deal, format de pe urma a ceea ce, sustin expertii NASA, ar fi fost un lac foarte vechi. Pozele arata o creatura cu capul umflat, inclinat intr-o parte, ca si cum vietatea ar fi concentrata la ceva, iar membrul superior drept pare sa se intinda, in cautarea echilibrului corporal. Americanii sunt de parere ca, in cazul in care, intr-adevar planeta ar fi avut surse de apa, atunci posibilitatea ca pe Marte sa existe forme de viata este foarte mare. Specialistii NASA sunt mai mult decat incantati de aceasta descoperire, care ar constitui dovada ca experimentul initiat de SUA, in 2003, in cautarea unor urme de viata pe Planeta Rosie, si evaluat la nu mai putin de 400 de milioane de dolari, a dat rezultate.
"Gurile rele" s-au grabit, deja, sa conteste imaginile. Acestea, sustin ei, ar fi simple trucaje, realizate folosindu-se jocuri de lumini, pe un fundal care imita un mediu plin de pamant si praf.

Niciun comentariu: